Ay Tutulmasına Hazır Olun! 25-31 Mart Haftalık Burç Yorumları

1 ay önce 34

Haftalık burç yorumları yazımıza başlamadan önce bu hafta genel olarak gökyüzünde olacaklara bakalım. 2024’ün ilk tutulması 25 Mart’ta gerçekleşecek ve Terazi burcunun tam 5 derecesine gelecek. Bu durum 14 Ekim 2023 civarında başlayan ilişki temalarını dengeleyecek. Bu tutulma sizi güneş, ay veya yükselen burcunuza göre farklı etkileyebilir. Bu yüzden ayrı ayrı hepsini okumanızı öneririz. Tutulma sırasında toplum olarak gergin olacağız. O yüzden bu enerjileri en kolay şekilde atlatmak için bol bol dinlenmeyi unutmayın. O halde vakit kaybetmeden haftalık burç yorumları yazımıza geçelim.

İlginizi çekebilir👇

Bu Tarihleri Kaçırmayın! Burcunuza Göre 2024 Yılında En Şanslı Olacağınız Günler

Bu ay tutulması ile ilgini bilmeniz gereken her şey👇

2024’ün İlk Ay Tutulması Ne Zaman Başlayacak, Türkiye’den Görülecek Mi?

Koç
haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımıza öncü burcumuz ile başlıyoruz. Bu hafta Koç burcu için astrolojik olarak oldukça yoğun ve duygusal bir zaman olabilir. Pazartesi günü, Terazi burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız. Bu tutulma ilişkilerinizde büyük değişiklikler getirecek Şu anda yeni bir ilişkiye girmek için iyi bir zaman değil. Ayrıca arkadaşlarınız içinde aklınızda soru işaretleri olan birileri varsa onları hayatınızdan çıkarma zamanıdır. Para konusunda ise bu tutulma size yeni yatırım kapıları açacak. Ayrıca bir süredir beklediğiniz para sonunda elinize ulaşıyor.

Haftanın ve mart ayının sonuna doğru biraz meşgul olacaksınız gibi görünüyor sevgili Koç’lar. Aileniz sizi birlikte zaman geçirmeye çağırıyor. Özellikle uzak akrabalarınız size ansızın ziyarete gelebilir. Her an hazırlıklı olmakta fayda var. Annenizle bu ara normalden daha sık görüşeceksiniz. Karın ağrısı gibi küçük sağlık sorunları yaşanabilir.

Boğa

haftalık burç yorumları

Bu hafta, özellikle pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay ve ay tutulması nedeniyle gergin hissedeceksiniz. Zaten burcunuz anksiyete yaşamaya çok müsait, kötü hissettiğinizde yanınızda insanlardan destek alabilirsiniz. Tutulma altıncı evinizde gerçekleşiyor. Uzun süredir devam eden hasta haliniz sonunda bitecek, ancak bu süreçte vücudunuzda bazı enfeksiyonel hastalıklar ortaya çıkabilir. Hepsinden yavaş yavaş kurtulacaksınız. Ayrıca uyarmadan geçmeyelim; tutulmalar sırasında dilek dilemek iyi değildir.

Haftanın son günlerinden hastalıklardan kurtulmak için kendinize izin vermek isteyeceksiniz. Herhangi bir seyahat planı yapmanızı önermiyoruz. Ayrıca evcil hayvanınıza da dikkat edin, bu ara bazı garip yiyecekler yiyip hasta olabilir. Bu sıralar yakınlarınızdan hamilelik haberi alabilir ya da bebek istiyorsanız siz hamile kalabilirsiniz.

İkizler

haftalık burç yorumları

Bu hafta, İkizler burcu için önemli bir dönemeç olacak gibi görünüyor. 25 Mart Pazartesi günü, Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay ve ay tutulmasıyla birlikte bazı stresli anlar yaşamanız muhtemel. Terazi burcunun denge sembolü olması nedeniyle, bu kaotik kozmik olay dengeyi bozmaya yönelik tehditler içeriyor olabilir. Son derece sosyal bir ayın ardından, maddi konular öne çıkıyor. Bu sıralar biraz para biriktirmek isteyeceksiniz çünkü yakın zamanda ani bir harcama yapmanız gerekebilir.

Haftanın sonlarına doğru biraz yorgun olacaksınız. İş yerinizde yeni sorumluluklar üzerinize yüklenecek gibi görünüyor. Bazı iş arkadaşlarınız işten ayrılabilir. Bir süre onların bıraktığı yük sizin omuzlarınızda olacak. Bu durum sağlığınıza yansıyabilir, bu yüzden kötü hissettiğiniz an doktora gitmelisiniz.

Yengeç

haftalık burç yorumları

Bu hafta, 25 Mart Pazartesi günü Terazi dolunayı ve ay tutulması sizi diğer burçlardan daha fazla etkileyecek. Bu dönemler kendinizi biraz yorgun hissedecek ve evden çıkmak istemeyeceksiniz. O yüzden neden birden bire hiçbir şey yapmak istemediğini merak ediyorsanız, sebebi bu tutulma. Ay tutulmaları bazen beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Ailenizle bol bol vakit geçirmeye çalışın çünkü çevrenizdeki insanlar bu dönemde biraz hassas olacak ve sizden ilgi bekleyecek.

Mart ayı aşk hayatınız için daha da ilginç haberlerle sona eriyor. Eğer bir ilişki içindeyseniz partnerinizden evlilik teklifi alabilir ya da ikinci bir balayına çıkabilirsiniz. Ayrıca kendinizle olan ilişkinizi de unutmamalısınız. Bu sıralar kendinizi şımartma zamanı. Arkadaşlarınızla daha önce hiç düşünmediğiniz yeni bir hobiye başlayacaksınız. Dinlenmeyi de unutmayın!

Aslan

haftalık burç yorumları

Bu hafta, oldukça yoğun ve dönüştürücü bir döneme giriyorsunuz. 25 Mart Pazartesi günü, Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay ve ay tutulması, iletişim hatalarına neden olacak. Telefonlar ve bilgisayarlar bozulabilir. Beklenmeyen elektronik sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bu günü, kısa ama son derece yoğun bir Merkür retrosu gibi düşünebilirsiniz. İnsanlar sinirli olacaklar. Sosyal medya daha fazla stresli olacak, bu yüzden mümkün olduğunca telefonunuzdan uzak durmaya çalışın.

Haftanın son günlerine geldiğimizde iş yerinde bazı değişiklikler yaşanacak. Yönetici pozisyonundan bir kişi işi bırakıyor ve patronunuz bu pozisyon için sizi düşünüyor. Şimdi kendinizi kanıtlama zamanı. Ancak sınırlarınızı belli etmeyi unutmayın ve insanların size, sorumluluğunuz olmayan işler yüklemesine izin vermeyin.

Başak

haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. Başak burcu bu hafta oldukça dikkat gerektiren bir döneme giriyor. Haftanın başında, 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcundaki dolunay ve ay tutulması yaşanacak. Tutulmalar tartışmalara yol açabilir ve ani değişikliklere neden olabilirler. 2024’ün ilk dolunay tutulması finanslarınıza, değerlerinize ve istikrarınıza odaklanacak. Bir ortağınızın gelirini etkileyecek değişiklikler yolda olabilir veya yeni bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Kendi yerinizi açmak için mükemmel bir zaman. Ayrıca bu hafta kredi çekmeyi de düşünebilirsiniz.

29 Mart Cuma günü ev ve aile ile ilgili 4. evinizdeki bir enerji ile başlıyor. Uzun zamandır uzak aile içinde bir gerginlik vardı değil mi? Bu kavgalar artık bitiyor, beklediğiniz özürleri alacaksınız. Haklı olduğunuz konularda kimsenin size aksini söylemesine izin vermeyin. Merak etmeyin, yakınlarınız yanınızda.

Terazi

25 Mart Pazartesi günü, burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ve ay tutulması, önemli değişimler ve dramatik olaylar getiriyor. Ay tutulmaları genellikle ani değişikliklerle ve yoğun duygusal durumlarla ilişkilendirilir. Bu seferki sizin burcunuzda gerçekleşeceği için, etkilenme olasılığınız daha yüksek görünüyor. Hayatınıza bir dönüp bakmak isteyeceksiniz. Size iyi gelmeyen, artık yaşamınızdan çıkarmanız gereken insanlar var mı? Sizi tüketen şeylerden vazgeçmekten korkmayın. Ekim 2023’ten bu yana yaşadığınız yolculuğu bir düşünün ve ne kadar geliştiğinize bir bakın.

Haftayı geride bırakırken biraz yorgun olacaksınız. Bu sıralar kendinize odaklanın. Ayrıca psikolojik sağlığınızın fiziksel bir hale dönüşmesini istemiyorsanız mutlaka dinlenmelisiniz. Bu sıralar bir psikologtan da destek almayı düşünebilirsiniz.

Akrep

Bu hafta, Akrep burcu için oldukça etkileyici bir dönem başlıyor. Pazartesi günü, 25 Mart’ta Terazi burcunda bir dolunay ve ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma zamanları sizi yorgun ve stresli hissettirecek. Dikkatli olmazsanız sözleriniz ve eylemleriniz tartışmalara yol açabilir.

Mart ayı sona ererken, 29 Mart Cuma günü, enerjiler biraz geriliyor. Bu sıralar para konusu ön planda. Ev sahibiniz kirayı artırmak isteyebilir. Ancak merak etmeyin, çünkü bu aralar karşınıza bir sürü yeni iş olanağı çıkıyor. Şu anki iş yerinden bazı hediyeler de alabilirsiniz. Eğer yaratıcı bir işte çalışıyorsanız müşterilerin ardı ardına yığılmasına hazırlıklı olun! Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle, yeni bağlantılar ve işbirlikleri ortaya çıkabilir.

Yay

Yay burcu için 25 Mart Pazartesi günü yaşanacak olan dolunay ve Terazi burcundaki ay tutulmasının etrafında kendinize iyi bakmak isteyeceksiniz. Ayrıca sosyal medyadan biraz uzak durmak da isteyebilirsiniz. Bu atmosfer sadece size değil, herkese gergin gelecek. Yakınlarınızdaki insanları alttan almanız herkes için daha iyi olacaktır. Tutulmalar istemediğimiz beklenmedik değişikliklere neden olabilir. Arkadaş çevrenizdeki bazı insanlar bu tutulmayla hayatınızdan çıkacak, sizler onların kim olduğunu biliyorsunuz.

29 Mart’ta sizi rahatsız eden konuları sevdiklerinizle konuşmanız gerekecek. Eğer çözülmemiş, eski sorunlar varsa bir bir ortaya çıkacak. Her şey bu haftanın sonuna doğru çözülecek. Ancak kendi, bencil davranışlarınızla yüzleşmeniz de gerekebilir. Bu durum size rahatsız edici gelse de önce hayatlarınızı kabul etmelisiniz sevgili Yay’lar.

Oğlak

Sevgili Oğlak burçları bu hafta, özellikle 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcundaki dolunay ve ay tutulmasıyla birlikte, duygusal ihtiyacınız ön plana çıkacak. Tutulmalar yüksek enerjili olaylardır ve herkesi gergin hissettirebilir. Bu hafta evde, işte ve arkadaş çevresinde size ihtiyaç var. Kısa zamanda birden fazla sorumluluk almaya hazır olun. İş yerinde yeni görevler gelecek. Pozisyonunuz değişebilir veya gelişebilir.

Haftanın sonlarına doğru güzel günler sizleri bekliyor. Partneriniz veya ailenizle gezme imkanı bulacaksınız. Belki günü birlik bir yerlere gidebilirsiniz. Dinlenme ve tutulmadan sonra rahatlama imkanı bulacaksınız. Sadece biraz diş ağrısı çekebilirsiniz. Eğer yirmiliklerinizi çektirmediyseniz bir dişçiye gitmekte fayda var. Ayrıca hassasiyet de yaşayabilirsiniz. O yüzden sıcak ve soğuk içeceklerden uzak durun.

Kova

Haftaya 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ve ay tutulmasıyla başlıyoruz. Tutulma size uzun seyahatlere çıkmamanız gerektiğini söylüyor sevgili Kova’lar. Eğer bayram tatili için bilet almadıysanız şu an iyi bir zaman değil. Eğer gezmek istiyorsanız, yaşadığınız şehir ve çevresi ile sınırlı kalmak daha iyi olacaktır.

Jüpiter ve Uranüs’ün dinamik etkisi eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizde beklenmedik atılımlar getiriyor. Uzak aile ile anlaşmazlıklar, hatta tartışmalar görünüyor Kova’lar. Hayatınızdan çıkmasına üzülmeyeceğiniz insanlar için kendinizi yormayın. Gerektiğinde sınırlarınızı çizin ve yolunuza devam edin. Ancak iş konusunda şans sizin yanınızda. Yeni müşteriler, kazanç fırsatları ve hatta iş değişiklikleri sizleri bekliyor. Hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Haftalık burç yorumları yazımızı Balık burcu ile bitiriyoruz. Bu hafta, Balık burcu astrolojik olarak oldukça yoğun bir döneme giriyor. Pazartesi günü, ilişki odaklı Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay ve ay tutulması ile gereksiz harcamalarınız bitecek. Eğer borcunuz varsa onu kapatacak para elinize geçecek ve rahatlayacaksınız. Ayrıca iş değiştirebilir, yeni bir pozisyona atanabilir ya da yatırımlarınızdan kar elde edebilirsiniz. Hedeflerinizi ve etrafınızdaki insanları gözden geçirmenin zamanı geldi. Çevrenizde toksik insanlar varsa eğer onları hayatınızdan çıkarma zamanınız geldi.

Bu haftanın önemli bir etkisi olarak, yakın ilişkilerinizde büyük değişiklikler oluyor. Romantik açıdan yeni insanlarla tanışacaksınız. Önceki ilişkilerinizden daha sağlıklı ve mutlu olacak. Bu hafta özellikle dikkat etmeniz gereken şey diz ağrısı. Kendinizi çok zorlamayın ve uzun yolları yürümeyin.

Tum Makaleyi Oku