Balıkesir POMEM Müdürü Bayer'e Tanışma Ziyareti

2 haftalar önce 37

Yeni kurulan Balıkesir Emekli Emniyet Mensupları Derneği (BALEMDER) Başkanı Metin Yılmaz beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Ozan Serdar Bayer'e makamında tanışma ziyaretinde bulundu..

" BALEMDER’e başarılar diledi."

BALEMDER Yönetim Kurulu Üyelerini makamın da kabul eden POMEM Müdürü Ozan Serdar Bayer, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi :“Emekli Emniyet Mensubu arkadaşlarımızın sivil toplum kuruluşu olan BALEMDER çatısı altın da bir araya gelmeleri memnuniyet verici. .Genç bir sivil toplum kuruluşu(STK) olan BALEMDER’in dayanışma, sosyal ve kültürel çalışmalar yapacak olmaları sevindirici bir şey.. Emekli Emniyet Mensubu arkadaşlarımızın başarılı çalışmalar yapacaklarına olan inancım sonsuz. .Dernek çalışmaların da kendilerine başarılar diliyorum.”

“Sıcak ve samimi bir ortamdı..”

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz, Balıkesir POMEM Müdürü Bayer‘in kendilerine göstermiş oldukları misafirperverliğinin altını çizerek, ziyaretin sıcak ve samimi bir ortamda geçtiğini belirtti. BALEMDER adına Emniyet teşkilatı içi ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini belirten Yılmaz,  çözüm üreten bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Balıkesir POMEM Müdürü Ozan Serdar Bayer’in nazik ve samimi misafirperverliği bizi fazlasıyla memnun etti. Dernek çalışmalarımız hakkın da kendilerine bilgi sunduk. Dernek projelerimizin ve meslek anılarının anlatıldığın sıcak ve samimi bir ortamdı. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

“Çözüm üreten bir STK olmak istiyoruz..”

Proje üreten, ürettiği her projeler ile üye sorunlarına çözüm sunabilen bir BALEMDER olmak istediklerini vurgulayan Yılmaz, “ Dernek olarak, kabul gördüğümüz her yerde amacımızı ve projelerimizi anlatmayı düşünüyoruz. Özellikle Balıkesir Merkez ve İlçeler de yaşayan tüm emekli emniyet mensuplarını BALEMDER çatısı altın da toplayıp, birlik ve beraber olmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz.Amacımız; birlik ve dayanışma için de üyelerimizi sosyal ve kültürel faaliyetler de bir araya getirmeyi başarmak. Yaşamış olduğumuz toplum sorunlarına çözüm üreten sivil toplum kuruluşu olmak. Bu vesile ile tüm emekli emniyet mensubu tüm dostlarımızı BALEMDER çatısı altın da toplanmaya davet ediyoruz. “

“Derneğimize Yoğun bir ilgi var..! ”

Kuruluş aşamasını kısa bir süre önce tamamlamış olmasına rağmen BALEMDER’e olan ilginin her geçen gün attığını ifade eden Başkan Yardımcısı Murat Gül, Dernek üye taleplerin de fazlasıyla bir yoğunluk olduğunu belirtti. Murat Gül, “Çiçeği burnun da bir derneğiz. Kuruluş aşamamızı daha yeni tamamladık. Yeni olmamıza rağmen büyük bir ilgi ile karşılaştık. Üye taleplerimiz her geçen gün artarak devam ediyor. Amacımız, BALEMDER çatısı altında bir araya gelen tüm meslektaşlarımızın beklentilerine cevap verip, birbirinden haberdar olan, kendi için de var olan sorunlarına çözüm üretebilen bir sivil toplum kuruluşu haline gelmek..” dedi.

Tum Makaleyi Oku