Cem Dizdar, Galatasaray'ı savundu: "Örnek alın!"

1 hafta önce 24

Habertürk'e konuşan Cem Dizdar'ın öne çıkan Galatasaray yorumları şöyle...

"DIŞ ETKENLERİ BIRAKIN!"

"Galatasaray artık şampiyon oldu diyebiliriz. Diğer taraftan rakibi Fenerbahçe'ye bakarsak hep sorunu dış etkenlerde arıyor. Yahu kardeşim şu dış etkenleri bırakın, vıdı vıdıyı bırakın artık. O gitsin, bu gelsin olayını da geçtim artık bir zihniyet değişimi gerekiyor. Rakibin Şampiyonlar Ligi düşünürken sen seçimlerdeki taht kavgasını gündem haline getiriyorsun. Hep saha dışında kalıyorsun, yapmayın artık şunu ya."

"GALATASARAY DA FARKLI YENİYOR"

"Fenerbahçe sezon başında farklı galibiyet aldığı için herkes onları şampiyon ilan etti, al bak Galatasaray da farklı yeniyor. Bu da mı TFF veya hakemden kaynaklanıyor. Artık şu kalıplardan çıkın. Pozitif olun, üretimci olun. Yıllardır aynı şeyleri sayıp sayıp tekrarlıyorsunuz. Bari başarılı olan rakibinizden örnek alın."

"ANTRENMAN GİBİ MAÇA ÇIKTILAR"

"Konyaspor - Fenerbahçe maçını izliyorum, Fenerbahçeli futbolcular antrenman gibi maça çıktılar. Al işte Dzeko kaçırıyor, Icardi atıyor. Livakovic tutamıyor, Muslera tutuyor. Bu saatten sonra kimse Federasyon, MHK demesin. Fenerbahçe yönetimi de kesti artık bu demeçleri." dedi.

Tum Makaleyi Oku