CUMA KAYNAR MEZUN OLDUĞU OKULA ATÖLYE KAZANDIRDI

1 ay önce 50

reklam

Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Karasüleymanlı Uzunköy Ortaokulu mezunu olan iş insanı Cuma Kaynar, CVS Express ve Gold Şirketler Grubu’nun destekleriyle okula resim ve müzik atölyesi kazandırdı.
ATÖLYELERİN AÇILIŞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİ
Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanı ve CVS Express işletme sahibi Kaynar’ın girişimleri, Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden CVS Express ve Gold Şirketler Grubu’nun destekleriyle yapımı tamamlanan resim ve müzik atölyesinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Kurt, Gold Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbek, Kaynar’ın ailesi ve sevenleri, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
PROGRAMDA DESTEKÇİLERE PLAKET VERİLDİ
Açılış programında konuşan Kaynar ,”Değerli katılımcılar ve neslimizi emanet ettiğimiz, bilimin ışıltısını saçan kahraman öğretmenlerimiz, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu atölye, evlatlarımızın içinde var olan bilim ve sanat duygusunu besleyerek inkişaf ettirmek, açığa çıkarmak, iyileştirmek ve geliştirmek amacıyla, güneşin çiçekleri renklendirdiği gibi bilimin ve sanatın da gelecek neslimizin hayatına yetenekleri doğrultusunda renk katması umuduyla CVS Express ve Gold Şirketler Grubunun büyük katkılarıyla okulumuza kazandırılmıştır. İnsanlık tarihinin en eski ve evrensel dili, tüm insanlığın ortak iletişim kanalı olarak kabul edilen müzik ve resim adına beslenen bu umutlar sadece ve sadece bilime, sanata, saza, söze ihtimam gösteren velilerin, cevval öğretmenlerimizin, ilgili öğrencilerin ve duyarlı yöneticilerimizin el birliğiyle hayat bulacaktır. Bu vesileyle açılışını yapacağımız resim ve müzik atölyelerinin yüksek ideallere durmadan yorulmadan ilerleyen çok sevgili çocuklarımıza, okulumuza ve emek verecek tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyor, katkısı olan herkese candan teşekkür ediyorum. Ve tekrardan duyarlılık gösterip katılımınızdan ötürü hepinize şükranlarımı sunuyor, bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynar konuşmasının ardından kurdele kesimi ile tesisin açılışını protokolün de katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışın ardından atölyelerin hayata geçmesinde emeği bulunanlara plaketleri takdim edildi. Daha sonra katılımcılar atölyeleri gezerek içerik hakkında bilgi edindiler.

Program, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Tum Makaleyi Oku