Dünyanın En Güzel Kadınları Belli Oldu: Listede Türkiye’den 3 İsim Var

2 haftalar önce 93

Güzellik, kişisel düşünce ve tutumların son derece belirleyici olduğu bir kavram. Bu nedenle dünya genelinde milyonlarca insanın ilgiyle takip ettiği “güzellik listeleri” hayli tartışmalı. Ancak çok sayıda internet kullanıcısını oyları temel alınarak oluşturulan sıralamalar günümüzdeki güzellik ve beğeni algısı hakkında ayakları yere basan değerlendirmeler yapabilmemize olanak tanıyor. Bu doğrultuda, diğer pek çok kurum ve oluşum gibi TC Candler ve Independent Critics de her yıl yayımlanan dünyanın en güzel kadınları listesi yayımlıyor. Dünyanın En Güzel 100 Kadını adıyla paylaşılan listesi, pek çok bakımdan bu alandaki en önemli ve güvenilir listelerden biri olarak kabul ediliyor. Kısa süre önce yayımlanan Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesini Türkiye’den de 3 isim var. Detaylara birlikte bakalım.

TC Candler ve Independent Critics her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en güzel kadınları listesi yayımladı

Dünyanın En Güzel 100 Kadını adıyla paylaşılan liste, uzun yıllardır en prestijli güzellik listelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Dünyanın en güzel kadınları listesinin zirvesinde Amerikalı model Jasmine Tookes yer alıyor

dünyanın en güzel kadınları

33 yaşındaki modelin son dönemin güzellik ikonları arasında yer aldığı ve dünya çapında milyonlarca takipçisi olduğu biliniyor.

En güzel kadınlar listesinin ikinci sırasında Nancy Jwel Mcdonie var

Bir dönem Momoland isimli Güney Kore merkezli müzik grubunun da üyesi olan ve Nancy adıyla da bilinen 24 yaşındaki şarkıcı, dünyanın en güzel kadınları listesinin ikinci sırasında yer alıyor.

Listenin üçüncü sırasındaki isim ise Taylandlı şarkıcı Lisa

Dünyaca ünlü K-Pop grubu Blackpink’in üyelerinden biri olan dansçı-şarkıcı Lisa, en güzel kadınları listesinde yer alan en popüler isimlerden biri.

Dünya çapında bir şöhrete sahip sosyal medya fenomeni Dasha Taran listenin dördüncü sırasında kendisine yer bulan isim

TC Candler ve Independent Critics imzalı listeye göre dünyanın en güzel beşinci kadını H1-KEY adlı müzik grubu ile popüler olan şarkıcı Sitala

Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesinde ilk 10’da yer alan isimlerin tamamı ise şu şekilde:

  • Jasmine Tookes
  • Nancy Jwewl Mcdonie
  • Lisa
  • Dasha Taran
  • Sitala
  • Ivana Alawi
  • Yael Shelbia
  • Mai Omar
  • Nana
  • Tzuyu

Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesinde Türkiye’den de 3 isim var.

Son dönemin en popüler dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti ile adından söz ettiren oyuncu Sıla Türkoğlu listenin 33. sırasında yer alıyor

dünyanın en güzel kadınları

Son olarak Safir isimli televizyon dizisinde izleyici karşına çıkan Özge Yağız ise 43. sırada

dünyanın en güzel kadınları

Dünyanın en güzel kadınları listesinde 53. sıranın sahibi olan oyuncu Hande Erçel, listeye ülkemizden dahil olan son isim

dünyanın en güzel kadınları

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku