Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu'ndan İddialı Projeler

1 ay önce 22

İstanbul’un Esenler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu, Hep birlikte yönetmek için, kadınlar için, yaşanabilir bir mahalle için, kentsel, dönüşümlerde haklarımızı savunabilmek için, depremde hazırlıklı olabilmek için, dayanışmayı büyütmek için, ihtiyaç sahibi aileler için, mahallemizin çocukları için adayım.” Dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu, seçim çalışmalarına iddialı projeleri ve iddialı bir ekiple devam ediyor. Hizmet için zeki, eğitimli ve vicdanlı bir takım kuruduk diyen Zaferoğlu, aza adaylarıyla çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu’nun aza listesi şöyle;

Engin Yıldırım Malatya / Esnaf

Recai İşcan Tekirdağ / Esnaf

Ünal Erzi Batman / Esnaf

Emel Kibar Giresun / İş Kadını

Elmas Balcı İstanbul/Ev Hanımı

Celal Doğan Tunceli / Emekli

Süleyman Çakır Kayseri / Esnaf

Celal Kuzu Siirt / Esnaf

Mustafa Yüksel Sivas / Esnaf

Aynur Yılmaz Malatya / Ev Hanımı

“Ömrüme değer katan mahalleme değer katma zamanı” diyerek muhtarlık yolunda çalışmalarını ilerleten Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu, "ülkemizin her yöresinden mahallemizde insanlar var. Hepsini temsil eden cesur, zeki bir aza kadrosu oluşturduk. Muhtar adayı olarak Hep birlikte, mahallemizin renkli simaları ile beraberce hizmet vereceğiz. Mahallemizi ekonomik, sosyal, eğitim gibi alanlarda ileri seviyeye taşıyacağıma söz veriyorum.” Dedi.

‘HEP BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN’

Mahallenin muhtarının mahalledeki en yetkili seçilmiş kişi olduğuna dikkat çeken Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu, “Biz mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Parti, Din Dil Cinsiyet ayrımı yapmadan, yaşadığımız mahallenin söz sahibi olması, daha iyi yaşanabilir bir mahalle elde etmek için adayım. Bu amaç doğrultusunda oluşturduğumuz meclisimiz ile beraberce hizmet edeceğiz. Mahalle ile ilgili bütün kararları bu meclis aracılığı ile alacağız. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Kuracağımız iletişim hattı ile 24 saat ulaşılabilir şeffaf ve hesap verebilen bir mahalle muhtarlığı oluşturmak için ben ve azalarım beraberce bir ekip olarak adayız.” Diye konuştu.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu, Kazım Karabekir Mahallesinin çözülemeyen önemli ihtiyaçlarının olduğunu, çözüm için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Projelere doymayan Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Zaferoğlu, projelerini anlatmaya şöyle devam etti;

‘DAİMİ HALK PAZARI’

“Mahallemiz Esenlerin en büyük mahallelerinden. Enflasyon ve hayat şartlarının zorluğundan dolayı Kazım Karabekir’deki esnaf ile birleşip, bir mesken oluşturup kar marjı göstermeden Kazım Karabekir halkına hizmet edecek bir daimi halk pazarı kuracağız.”

‘TAZİYE EVİ YAPACAĞIZ’

"Mahalle sakinlerinin çoğunun dernek ve lokali olmadığından, evlerin de küçük olması dolayısı ile mahallemize bir taziye evi gerekiyor. Taziye Evi Yapmak için, mahalle sakinlerimiz ve belediyemiz ile ortak bir çalışma gerçekleştireceğiz."

‘PTT ŞUBESİ KURACAĞIZ’

"Ayrıca mahallemize postane uzak olduğundan yaşlı insanlarımızın daha rahat ulaşabilmesi için PTT şubesi kazandıracağız."

‘ÇOCUK SOKAĞI PROJESİ HAZIRLADIK’

"Kazım Karabekir Mahallemiz için Çocuk Sokağı Projemiz var. Mahallemizdeki sokaklarımızın, belediye ile istişare ederek -Çocuk Sokağı Projesi- kapsamındaki çalışmamızı hayata geçireceğiz. Çocuklarımıza güvenli bir oyun alanı sağlayacağız. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimizdir."

‘OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM’

"Cumhuriyet İlkokulunun üzerindeki otoparkın güvenli bir hale getirilip belediyemiz ile istişare sonucunda sadece mahalledeki araç sahiplerimizin kullanımını sağlayacağız."

‘GENÇLİK PROJESİ’

"Mahallemiz ile istişare edilerek, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulabilmesi için 'Futbol, Basketbol Takımları' kazandıracağız."

‘İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN’

"Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencileri okul dönemi boyunca Kılık, Kıyafet ve Okul ihtiyaçlarını karşılayacağız. Başarılı öğrencilerimize ise mahalle bursu imkanı sağlaya¬cağız aynı zamanda okullarımızdan temizlik adı altında alınan kayıt parasını muhtarlığımızın öncülüğünde çözüme kavuşturacağız."

‘KADINLAR İÇİN’

“Mahallemizin en önemli dinamiği olan kadınlarımız için yaşadığı mahallede daha fazla söz sahibi olabilmeleri. Ayrıca kadın sosyal faaliyet alanları ve kadın dayanışma faaliyetleri için adayım.”

‘YAŞANABİLİR BİR MAHALLE İÇİN’

“Çevre temizliği,  Yolların bakımı, Çöplerin düzenli toplanması sokak ve park aydınlatması park sorunu tabelalar ve hepimizin ortak yaşamını ilgilendiren konular mevcut. Yaşanabilir bir mahalle için çalışmak, mahalle halkı ve esnafımızın sıkıntılarını yerel yönetimlere en hızlı bir şekilde çözmek için adayım.”

‘KENTSEL, DÖNÜŞÜMLERDE HAKLARIMIZI SAVUNABİLMEK İÇİN’

“İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm konusunu sadece müteahhitlerin rant hırsına bırakmayıp j|gi|j meslek odaları ile iş birliği yaparak haklarımızın mülklerimizin gerçek değerlerini deneceğimiz çalışmaları yapmak için adayım.”

DEPREMDE HAZIRLIKLI OLABİLMEK İÇİN

“Deprem bölgesinde bulunan semtimizde deprem toplanma alanları, ilk yardım, mahalle Koordinasyonları gibi hayatta Kalmamızı sağlayacak olan bilgileri öğrenebileceğimiz eğitimler düzenlemek için adayım.”

DAYANIŞMAYI BÜYÜTMEK İÇİN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN

“Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerini belirlemek, Sosyal yardımlardan faydalanmalarına yardımcı olmak, Kadınlarımızın el emeğini değerlendirebileceği Park pazarları, Çocuk etkinlikleri gibi çalışmalar yapmak için adayım. Ayrıca mahallemizin belirli yerlerine koyacağımız kumpara ile toplanan paraları ihtiyaç sahibi ailelerin yardımında kullanacağız. Hiç kimse yanlız değildir, biz hep birlikte varız.”

MAHALLEMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN

“Daha güvenilir bir şekilde oyun oynayabilmeleri için 2 tane çocuk sokağı ve aynı zamanda belirleyeceğimiz güvenilir bir yerde çocuk parkı yapmak için adayım.”

KAZIM KARABEKIR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI FATİH ZAFEROĞLU HAKKINDA

1980 yılında Rize’de doğdum. İlkokulu Rize'de tamamladıktan sonra, ortaokul ve liseyi İstanbul’da okudum. Lise eğitimi bitirdikten sonra iş hayatına atılarak 1998 den bu yana Kazım Karabekir Mahallesinde Zaferoğlu Ekmek Fırınının işletmeciliğini yapmaktayım.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Bu seçimlerde halkın huzuruna çıkarak, halka hizmet etmek için adayınızım.

Şimdi değişim zamanı!

Muhtar adayı olarak, Azalarım ile birlikte daha yaşanılabilir bir Kazım Karabekir Mahallesi oluşturmak için, gece gündüz çalışmayı her bir mahalle sakinine taahhüt ediyorum.

Bu çalışmayı tüm mahalle halkımız ile birlikte yapacağız.

Sevgi ve Saygılarımla

Tum Makaleyi Oku