İzlerken Kahkahalara Boğulacaksınız! IMDb Puanlarına Göre “Gibi” Dizisinin En İyi Bölümleri

1 ay önce 33

Exxen’in en sevilen dizisi Gibi, yayınlandığı ilk günden beri hatırı sayılır bir kitle tarafından beğeniyle takip ediliyor. Her bölümüyle gülmekten kırıp geçiren Gibi’nin replikleri de sosyal medyada sık sık paylaşılıyor. Bilmeyenler için kısaca anlatalım; dizide Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’un başından geçen talihsiz olayları izliyoruz. Sürekli olarak birbiriyle didişen bu üç yakın arkadaş, kendilerini her bölüm garip olayların içinde buluyor. Dizinin başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan paylaşıyor. Bu listede IMDb’ye göre Gibi dizisinin en iyi bölümlerini bir araya getirdik! Hepsi kahkaha garantili, birbirinden güzel bu bölümler arasında mutlaka sizin de en sevdikleriniz vardır! Gelin, Gibi dizisi en iyi bölümler hangileri bir bakalım. Favori bölümlerinizi yorumlarda bizimle paylaşarak listeye katkıda bulunabilirsiniz.

Henüz diziyi izlemeyenler Gibi dizisi en iyi bölümler listesini gönül rahatlığıyla inceleyebilir. Bu listede spoiler vermemek için bölümün konusu dışında hiçbir bilgiye yer verilmedi.

1. Erasmus’la Gelen Yamyam
Gibi dizisi en iyi bölümler

Ersoy’un büyükannesi talihsiz bir durum nedeniyle vefat eder. Bunun üzerine arkadaş grubu bu duygusal zamanda Ersoy’un yanında olmak için kolları sıvar.

IMDb puanı: 9.3

2. Kuki

Gibi dizisi en iyi bölümler

Yılmaz ve Ersoy, mahallelerinde engelli bir çocuğa yardım etmek için bir hayır kampanyası başlatmaya karar verir. İlkkan ise borç batağındadır ve bunlardan kurtulmak için gruptan yardım ister. Sonrasında kendini hiç istemediği bir durumun içinde bulur.

IMDb puanı: 9.2

3. İkinci Yol

Gibi dizisi en iyi bölümler

Yılmaz ve İlkkan, aralarında sürekli çatışan iki dosttur. Onların en dikkat çeken özelliği ise her zaman sıradan yaşamlarını bir anda değiştirebilecek bir şey yapabilme becerileridir.

IMDb puanı: 9

İlginizi çekebilir:

Netflix’in Yeni Yerli Dizisi “Kuvvetli Bir Alkış” Hakkında Bilmeniz Gerekenler

4. Büfe

Gibi dizisi en iyi bölümler

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy, lüks bir şifonyeri küçük bir kasabaya taşımak için bir arkadaşlarının yardımına koşarlar. Sonrasında olaylar gelişir 😂

IMDb puanı: 8.9

5. Bilanço

Gibi dizisi en iyi bölümler

Yılmaz, İlkkan, Ersoy ve arkadaşlarının gecesi bir “Bilanço” oyunuyla başlar. Sırların ortaya dökülmesiyle devam eder.

IMDb puanı: 8.8

6. Sınıfsal Veda

Gibi dizisi en iyi bölümler

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’un yakın bir arkadaşları yeni bir yaşam tarzı benimser. Üç arkadaş ona yetişmeye çalışır.

IMDb puanı: 8.7

İlginizi çekebilir:

Liderliğe Oynuyor! The Economist Verilerine Göre Türkiye Dünyada En Çok Dizi İhraç Eden Üçüncü Ülke

7. Sokak Röportajı

Gibi dizisi en iyi bölümler

Yılmaz’ın sokak röportajında söyledikleri yüzünden grubun başı belaya girer ve bu yüzden şehirden kaçmaya çalışırlar.

IMDb puanı: 8.6

8. Övgü

Gibi dizisi en iyi bölümler

İlkkan iltifatlar nehrinin akıntısında boğulurken Yılmaz ve Ersoy ona yardım etmeye çalışır. Olaylar İlkkan’ın omuzlarına aldığı bir övgüyle başlar. O günden sonra İlkkan normalden daha mutlu görünür ve olaylar başlar.

IMDb puanı: 8.6

9. M.Ö. 2998-2997 Egitim Öğretim Yılı

Eski çağlarda Mezopotamya’nın bir köyünde öğretmenlik yapan Yılmaz, köylülere yazı yazmayı öğretmek istemektedir. Kahkalara doyamayacağınız bu bölümü mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

IMDb puanı: 8.6

İlginizi çekebilir:

Amazon Prime Video’nun İlk Orijinal Türk Dizisi “Düğüm” Hakkında Bilmeniz Gerekenler

10. Orta Yaş Krizi

İşsizlikten mustarip olan Ersoy, orta yaş krizi yaşayan Nezih’in işlettiği bir kafede işe başlar.

IMDb puanı: 8.1

11. Keskin Nişancı

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy, yanlışlıkla bir polis operasyonuna karışır ve ardından olayı çözmeye karar verirler.

IMDb puanı: 8

12. Gülnuray

Yılmaz ve yardımcısı Gülnuray arasındaki garip ilişkinin hikayesi. Bu farklı aşk hikayesi oyuncuların müthiş performansıyla harika bir komedi şölenine dönüşüyor.

IMDb puanı: 8

13. Bin

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy, bir arkadaşlarının seks shop dükkanına geçici olarak bakmayı kabul eder. Ancak bir adamın sanat için bin tane seks oyuncağı satın almak istemesi, grubu zor duruma sokacaktır.

IMDb puanı: 8

14. Patern

İlkkan psikoloğa gittikten sonra kendi kişiliğinin olmadığını öğrenir. Peki o zaman İlkkan’ın garip kararlarının kaynağı ve arkasındaki desen ne olabilir?

IMDb puanı: 8

15. Sinek

Ücretsiz ruhani yardım almanın keyfini yaşayan mahalle sakinleri, esrarengiz ezoterik öğretiler dünyasında sadece birkaç kişiye verilen bir yetenekle sarsılır. Yine sıradan olayların abartıldığı bu bölümdeki replikler sosyal medyada sıkça paylaşılıyor.

IMDb puanı: 8

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku