Levent Tüzemen: "Galatasaray'a kök söktürdüler..."

1 hafta önce 28

Levent Tüzemen, haftanın tartışmalı hakem kararlarıyla ilgili de konuştu.

"YAPSANA AVRUPA MAÇINDA!"

"Djiku'nun Sivassporlu oyuncuya hareketi net kırmızı kart ve penaltı. Erman Hoca da penaltı olduğunu söylemiş. İrfan Can Kahveci halen itiraz ediyor, hakeme el kol hareketi yapıyor. Yapsana Avrupa'daki Olympiakos maçında orada tolere etmezler hemen kartı gösterirler sana."

"GALATASARAY'A KÖK SÖKTÜRDÜLER"

"Küme düşme hattındaki Pendiksporlu futbolcular, maçın ilk yarım saatlik diliminde Galatasaray'a kök söktürdüler. Özellikle Lusamba ve Ndiaye orta alanı iyi kapattılar. Eğer devre arasına kadar kilit açılmasaydı yine Okan Hoca'nın Alanyaspor maçındaki benzer hamlelerini görebilirdik ama olmadı. Sahneye Icardi çıktı ve maç başka yerlere geldi. Ligin sonlarına yaklaştığımız bu maçlarda oynanan oyundan çok alınan sonuçlar daha büyük önem kazanıyor."

"GOLDE HİÇBİR ŞEY YOK"

"Alpsalan Öztürk'ün Galatasaray'a attığı golde hiçbir şey yok. Faul söz konusu değil. Tamamen Galatasaraylı savunmacıların adam paylaşımında yaptığı hata mevcut. Ligde duran topları en iyi kullanan Galatasaray'ın bu kadar rahat duran top imkanı vermemesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku