Ömer dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır: Perran Kutman benim için müthiş bir örnek

2 haftalar önce 50

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de Selahattin Paşalı ve Barış Falay ile başrolleri paylaşan Gökçe Bahadır, bir dergiye verdiği röportajda eski rol arkadaşı Perran Kutman'ı andı.

Bahar Gencer 02.05.2024 - 15:34

Haberler

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 1

İki sezondur pazartesi akşamları Star ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinde Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, Elle dergisinin son sayısına kapak yıldızı oldu.

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 2

Yıllar önce "Hayat Bilgisi"nde canlandırdığı "Törpü Yeliz" karakteriyle şöhreti yakalayan Gökçe Bahadır, röportajında o dizi ve Perran Kutman hakkında konuştu.

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 3

"HAYAT BİLGİSİ OYNADIĞIM İŞLERİN EN ÖNEMLİLERİNDEN BİRİ"

Ünlü isim "Hayat Bilgisi, oynadığım işlerin arasında en önemlilerinden biri. Perran Kutman gibi büyük bir ustayla çalışmak, onun disiplini, bize bakış açısını, setteki tavırlarını davranışlarını izlemek benim için müthiş bir örnek oldu" dedi.

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 4

"Dizide rol gereği öğretmenimken gerçek hayatta da, sette de mesleki anlamda öğretmenlik yaptı bana" diyen Gökçe Bahadır, Kutman'a "Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum" sözleriyle seslendi.

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 5

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Gökçe Bahadır, 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul'da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Öğrenciliği sırasında Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 6

"Tatlı Hayat", "Beşik Kertmesi", "Mühürlü Güller" gibi dizilerde bölüm oyunculuğu yaptı. "Hayat Bilgisi" dizisinde "Törpü" karakterini canlandırdı ve şöhreti yakaladı.

 Perran Kutman benim için müthiş bir örnek - 7

Ardından "Yaprak Dökümü", "Aramızda Kalsın", "Adı Efsane", "Ufak Tefek Cinayetler" gibi yapımlarda rol alan Bahadır, 2022'de müzisyen Emir Ersoy ile dünyaevine girdi.

Tum Makaleyi Oku