Şansal Büyüka'nın Galatasaray yorumları: "25 milyon Euro..."

1 hafta önce 48

343 Digital'e konuşan Şansal Büyüka, Galatasaray'ı ezeli rakibi Fenerbahçe'yle de kıyasladı.

"FENERBAHÇE'YE BARIŞ ALPER LAZIM"

"Barış Alper çok hızlı ve çok kuvetti bir futbolcu. Fenerbahçe'ye Barış Alper gibi bir adam lazım. Bakıyorsun çizgiye inmiş gidiyor gidiyor paralel atacağına geriye çekiyor arkasına 4 savunmacıyı da almış. Oyun aklı da yüksek."

"ARADA 24 GOL FARK VAR"

"Son 6 haftada Dzeko, Tadic ve Szyamanski sadece 3 gol, 5 asist yapmış. Icardi, Mertens, Ziyech 15 gol, 17 asist yapmış. Arada 24 gol katkısı var. Fenerbahçe ligin ikinci yarısında büyük düşüş yaşadı."

"ZİYECH'İ HERKES ASIYORDU"

"Sezon başında herkes Ziyech'i asıyordu adam şov yapıyor. Zaha ilk haftalarda goller atıyordu bugün 5 tane futbolcu yerine oynayabiliyor. Kerem Demirbay'ı niye aldılar dediler, adam joker oldu. Ligin ilk yarısında transferler alışamadı, Premier Lig'den oradan buradan gelen havalı cilalı futbolcular Rams Park'la tanıştıktan sonra farklı seviyeye çıktılar."

"ICARDİ İSTİYOR, DZEKO KAÇIRIYOR"

"Galatasaray 4'ü atıyor, 5'i atıyor 6'yı istiyor. 6'yı atıyor, 7'yi istiyor. Icardi hakeme itiraz ediyor, Dzeko Konya'da 5 tane gol kaçırıyor."

"KONDİSYONER FARKI"

"Galatasaraylı futbolcular, oyundan düşmüyor. Fenerbahçe oyundan düşüyor, ligin ikinci yarısında geriye gitmeye de başladılar. İki teknik ekip arasında kondisyoner farkı var. Yanılmıyorsam Okan Buruk'un ekibinde var 1 tane yabancı ama İsmail Kartal'ın ekibi zayıf kalıyor."

"ERDEN TİMUR'U ARAYACAKLAR"

"Galatasaray yönetimi, Erden Timur'u hem transfer döneminde hem de lig yarışında mumla arayacak. O yabancıların eşleriyle, çocuklarıyla sıkıntılarıyla hep birebir ilgilendi. Tek tek sorunlarını çözdü. Milyon Euro maaş alanlara aidiyet duygusu hissettirdi. Bunu da Erden Timur yaptı." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku