Taylor Swift ve Jay-Z İstanbul’a Geliyor! Bilet Satışları Ne Zaman Başlayacak, Konserler Hangi Tarihte Gerçekleşecek?

1 ay önce 38

Amerikalı Taylor Swift, pek çok otorite tarafından son dönemin en önemli şarkıcısı olarak gösteriliyor. Swift’in dünyanın herhangi bir yerindeki konserine gidebilmek için milyonlarca müziksever adeta birbiriyle yarışıyor. Amerikalı hip-hop şarkıcısı Jay-Z de uzun yıllardır dünyanın en popüler şarkıcılarından biri olmaya devam ediyor. İşte kısa süre önce çeşitli basın yayın organlarında yer alan haberler, bu iki Amerikalı sanatçının Türkiye’deki hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Evet, hem Jay-Z hem de Taylor Swift İstanbul konseri ile Türkiye’deki hayranlarının karşısına çıkacak. Özcan Ertaş adılı organizatör, aralarında ünlü müzik ikonlarının da bulunduğu yıldız isimlerle Türkiye’de konser anlaşmaları imzaladıklarını duyurdu. Peki, daha şimdiden heyecanla beklenen konserler hani tarihte gerçekleşecek, bilet satışları ne zaman başlayacak? Detaylara birlikte bakalım.

Çeşitli basın yayın organlarında, ülkemizdeki Taylor Swift ve Jay-Z hayranlarını heyecanlarından bir haber paylaşıldı

Kısa süre önce yayınlanan haberlerde son dönemin en önemli müzisyenleri arasında gösterilen dünyaca ünlü Taylor Swift ile Jay-Z’nin stadyum konserleri kapsamında İstanbul’a geleceği ifade ediliyor.

Özcan Ertaş adılı organizatör, aralarında Taylor Swift ve Jay-Z’in de bulunduğu yıldız isimlerle Türkiye’de konser anlaşmaları imzaladıklarını duyurdu

Önümüzdeki dönemde gerçekleşmesi beklenen festivalin organizatörü olan Ertaş konuyla ilgili olarak “Türkiye’nin müzik sahnesini uluslararası arenada güçlendirmek ve sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmak istiyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya starlarını Türkiye’de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Sahne için yurt dışından 200 tırlık ekipman gelecek. Bu konserler, Türkiye’nin kültürel zenginliğini ve müzikal çeşitliliğini dünya ile buluşturacak.” ifadelerini kullanıyor.

Jay-Z ve Taylor Swift İstanbul konseri haberleri daha şimdiden ülkemizdeki müzikseverler arasında heyecan yaratmış durumda

taylor swift istanbul konseri

Çok sayıda müziksever Jay-Z ve Taylor Swift İstanbul konseri ne zaman ve bilet satışları hangi tarihte başlayacak gibi soruların yanıtını merak ediyor.

Taylor Swift İstanbul konseri 2025’in şubat ayında gerçekleşecek

taylor swift istanbul konseri

Jay-Z de aynı dönemde Türkiye’deki hayranları ile buluşacak

Konser biletleri ne zaman satışa çıkacak?

taylor swift istanbul konseri

Dünyaca ünlü iki müzisyeni İstanbul’da canlı olarak izleme imkânı sunacak olan konserlerin biletleri 20 Kasım’da ön satışa sunulacak. Daha şimdiden büyük bir heyecanla beklenen konserler hakkında başka bir açıklama yapılmış değil. 

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku