Zeki Uzundurukan: "Erden Timur sonradan dahil olacak..."

2 haftalar önce 40

Zeki Uzundurukan'ın Sarı-kırmızılıların gündemine dair verdiği bilgiler şöyle...

"ERDEN TİMUR DAHİL OLACAK..."

"Dursun Özbek Yönetim Kurulu listesini açıkladı, Erden Timur yok. Çünkü kendisi ön planda olmak istemiyor. Sezon bittikten sonra Sportif A.Ş listesine dahil olacak. Yine Başkanvekilliği görevine devam edip transfer ve sponsorluklarla ilgili görüşmeleri yürütecek. Taraftarın içi rahat olsun diyebilirim."

"DURSUN ÖZBEK YİNE KAZANIR"

"Dün önemli bir iş adamı Ahmet Yüce Ocaklı, Dursun Özbek ve Erden Timur'un yanında oldu. Bu önemli bir gelişme kendisi Galatasaray'ın ağır toplarından birisi. Sühely Batum'un listesi ne kadar güçlü olursa olsun Dursun Özbek seçimi yine kazanır. Erden Timur da görevine devam eder."

"RAFA SİLVA VE MANE GÜNDEMDE"

"Galatasaray, Rafa Silva'yla 3 kez görüşme yaptı. Kendisine Arabistan'dan da teklifler var. EURO 2024'den sonra karar vereceğini söyledi, zor bir transfer. Mane de Arabistan'da mutsuz Galatasaray nabız yokluyor. Yeniden Avrupa'ya dönme isteği bulunuyor."

"LYON VE LEİPZİG'İN İLGİSİ VAR"

"Galatasaray'ın yükselen yıldızı Barış Alper Yılmaz'a Lyon ve Leipzig'in ilgisi var. Düşündükleri rakam 15 milyon Euro. Galatasaray en az 25 milyon Euro istiyor."

"NAPOLİ 20 MİLYON EURO'YA ÇIKTI"

"Davinson Sanchez için Napoli devrede. Bu sezon ligde kötü sonuç aldıklarından dolayı Avrupa Kupaları'na gidemeyecekler. Yeniden yapılanma sürecinde kesenin ağzını açacaklar. Sanchez adına 20 milyon milyon Euro'ya kadar çıktılar." dedi.

Tum Makaleyi Oku