Haftalık Burç Yorumları: 8-14 Nisan Haftası Sizi Neler Bekliyor?

3 haftalar önce 26

Haftalık burç yorumları yazımıza başlamadan önce bu hafta genel olarak gökyüzünde olacaklara bakalım. 8 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması gökyüzünü karartıyor. Bu tutulma sizi Koç burcunda en son Güneş tutulmasını deneyimlediğimiz 20 Nisan 2023 tarihine geri götürecek. Hedeflerinizin peşinden cesurca gitmeye ve kendinizi yeniden hayatınızın merkezi yapmaya hazırsınız. Ancak bazı engellerle, aksaklıklarla veya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Birkaç gün sonra, 10 Nisan’da en zorlu iki gezegen olan Mars ve Satürn gökyüzünde aynı noktada birleşiyor. Bu kombinasyon, kişisel sorumluluklarınızla ilgili yeni bir döngü başlatırken, tıkanıklık ve hayal kırıklığı duygularını getirebilir. Yolunuzda ilerlemeden önce bir şeyleri feda etmeniz gerekebilir. O halde vakit kaybetmeden haftalık burç yorumları yazımıza geçelim.

Koç
Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımıza öncü burcumuz ile başlıyoruz. 8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması ile birlikte yeniden başlamaya hazırsınız. Bu günlerde alacağınız kararlara, atacağınız adımlara dikkat edin çünkü şu anki davranışlarınızın meyvelerini, altı ay sonra 17 Ekim’deki Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile toplayacaksınız.

10 Nisan’da Mars ve Satürn, gökyüzündeki en zorlayıcı iki gezegen, Balık burcunda bir araya geldiğinde aile bağlarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Hatta bazı konularda kendi yanlışlarınız ortaya çıkacak. Kendi kendinize zarar veren davranışlarınızı, sınırlayıcı inançlarınızı ve kalıplarınızı daha fazla fark edebilirsiniz. Sınırlar belirlemek ve bağları kesmek, sağlığınızı korumak için önemli olabilir. 11 Nisan’a geldiğimizde ise eski arkadaşlarınız yeniden hayatınıza giriyor. Onlarla eskisi gibi olup olmayacağınız size kalmış.

Boğa

Haftalık burç yorumları

Bu hafta Boğa burcunu bekleyen bir olay var. 8 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması sırasında, bir süredir devam eden ve sizi yoran döngüleri sonlandırmayı öğreniyorsunuz. Eğer uzun zamandır içinize sinmeyen arkadaşlıklar varsa, bunlar Güneş tutulması enerjisi ile sona erecek. Güneş sizi toksik insanlarla ve durumlarla bağlarınızı koparmanızı teşvik ediyor. Bu duygusal açıdan yorucu bir zaman olabilir, bu nedenle dinlenmek ve yalnızlığınıza öncelik vermek bir zorunluluk olacak.

10 Nisan’da Mars ve Satürn, gökyüzündeki en zorlu gezegenler, Balık burcunda bir araya geldiğinde kendinizi takılmış hissedeceksiniz. Özellikle iş yerinde sanki birileri sizi sınırlıyormuş gibi gelececek. Patronunuzla sınırlarınızı belirlemeniz gerek. Ayrıca büyük bir çaba ve zaman getirecek bir proje alacaksınız. Bu size uzun vadede faydalı olacak.

İkizler

Haftalık burç yorumları

İkizler bu hafta oldukça etkileyici ve dönüşümlü bir sürece giriyor. 8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, arkadaşlıklarınız ve topluluklarınızla ilgili kaderinizi değiştirecek sonlar ve başlangıçlar getirecek. Size iyi gelmeyen, toksik kişiler yavaş yavaş hayatınızdan çıkacak. Ayrıca geleceğe dair umutlarınız ve hayalleriniz de bu dönüşümden etkilenecek. Artık sona ermiş ilişkiler yerine, umut verici yeni bağlantılar kuruluyor. Uzun vadeli hedeflerinizden biri için yeni bir destek kaynağı da belirebilir.

Ancak, 10 Nisan’da Mars, Satürn ile uyumlu hale geliyor. Ne yazık ki, iş hayatınızda bir engelle karşılaşıyorsunuz. Belki bir sözleşme sonlandıracak ya da işinizden ayrılacaksınız. Ayrıca iş yerinizdeki bazı insanlarla aranız açılabilir. Ancak bunların yerine daha hayırlı imkanlar bulacaksınız.

Yengeç

Haftalık burç yorumları

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, 20 Nisan 2023 tarihinden beri devam eden tutkulu bir hikayeyi yeniden canlandırıyor. Güneş tutulması tanınma, başarılar ve kariyerle ilgili 10. evinize iniyor. Önemli mesleki gelişmeler yaşanıyor olacak. İş yerindeki pozisyonunuz daha yetkin bir rol ile değişiyor. Ancak bazılarınız kariyer yolculuklarında değişiklik yapma çağrısı hissedebilirler. Ayrıca, ailenizi genişletmek, taşınmak veya uzun vadeli bir kişisel hedefe ulaşmak gibi büyük bir yaşam değişikliği de olabilir.

10 Nisan’da Mars ve Satürn, Balık burcunda olduğu için iş yerinizde yeni bir sözleşme imzalayacaksınız. Ancak şartları kabul etmeden önce bu fırsatın avantajlarını ve dezavantajlarını uzun uzun düşünmenizi tavsiye ederiz. 11 Nisan’da, Merkür gerilemesi yolculuğunuzda bir rahatlama anı yaşayacaksınız. İş, aile, yaşam durumunuz veya kişisel bir hedef hakkında önemli bir karar almaya hazırsınız.

Aslan

Haftalık burç yorumları

Aslan burcu bu hafta oldukça heyecan verici ve dönüşümcü bir döneme giriş yapıyor. 8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, eğitim, merak ve bakış açınızda yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Uzun zamandır katılmak istediğiniz bir kursa katılacaksınız. Ya da belki bir yarışmada birinci olabilirsiniz. Güneş’in etkisinde olan biri olarak, Güneş tutulmaları özellikle yorucu olabilir, Aslan’lar. Ancak enerji seviyeleriniz düşük olsa da daha önce hiç olmadığı kadar ilham dolusunuz.

10 Nisan’da Balık burcundaki Mars ve Satürn’ün bir araya gelmesiyle, borç ödemeye veya bütçenize sıkı sıkıya sınırlar koymaya hazırsınız. Ayrıca ilişkiler açısından sınırlarınızı belirleyeceksiniz. Değer görmediğiniz yerde, o kişiler hayatınızdan çıkacak. 11 Nisan’da Merkür retrosu yolculuğunuzda geçici bir rahatlama anı geliyor. Seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Hazırlıklı Olmakta Fayda Var! Merkür Retrosunda Yapmanız Ve Yapmamanız Gereken Şeyler

Başak

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. 8 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması, geçmişteki duygusal yükleri temizleyecek ve kişisel bir yeniden doğuşun işaretini verecek. Bu, bazı korkularınızla yüzleşmek ve onları geçmişte bırakmak için güçlü bir anı işaret ediyor. Bir sözleşmeye başlayabilir veya bazı borçları kapatma imkanı bulabilirsiniz. Ailenizdeki tartışmalar yavaş yavaş sonuçlanıyor ve kapanıyor. Özür bekliyorsanız, yakın zamanda gelecek.

10 Nisan’da Balık burcundaki Mars ve Satürn’ün birleşmesiyle, en yakın ilişkilerinizde zorlu konuşmalar yaşayacaksınız. Bazıları için uzun vadeli bir ortaklık sona erebilirken, diğerleri en yakın ilişkilerinde sınırlarını ve beklentilerini belirleyecek veya bazıları sevdiklerini zorlu bir dönemde destekleyecek. 11 Nisan’da Koç burcundaki Güneş ve Merkür’ün gökyüzünde bir araya gelmesiyle küsler barışacak. Özellikle ailenizde konuşulması gereken bazı konuşmalar gerçekleşecek. Geçmişi yeni bir perspektifle anlamak, ileriye doğru adım atmanıza yardımcı olacak.

Terazi

Güneş tutulması Koç burcunda 8 Nisan’da gerçekleşirken, karmik bağlantılar hayatınıza girip çıkabilir. Bu dönem sizin için adeta bir sınav dönemi. Hayatınızdan ayrılan herkesin, sizin yaşamınızdan çıkması gerektiğine güvenin. Şimdi, hayatınıza daha uyumlu biri girmesi için yer açıldı! Doğru kişileri yavaş yavaş kendinize çekeceksiniz, merak etmeyin.

10 Nisan’da Mars ve Satürn, Balık burcunda bir araya geldiğinde iş hayatınızda çaba ve sorumluluk gerektirecek yeni, uzun bir projeye başlıyorsunuz. Bu projenin meyvelerini daha sonra yiyeceksiniz. O yüzden sakın yarı yolda pes etmeyin. 11 Nisan’da Güneş ve Merkür, gökyüzünde bir araya geldiğinde romantik veya yakın bir ilişkide bir çığır açıyorsunuz. Partneriniz, arkadaşlarınız ve ailenizle aranız çok iyi.

Akrep

8 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması, odaklanmanızı gerektirecek yeni bir proje veya hedefin başlangıcını işaret ediyor. Günlük rutininizde de büyük değişiklikler olabilir. Belki uzaktan çalışmaya başlayacak veya daha fazla seyahat edeceksiniz. Ayrıca, kötü alışkanlıklarınızı bırakmak ve iyi olanlara başlamak için de iyi zamanlar sizleri bekliyor. Eğer sigara kullanıyorsanız ve bırakmak istiyorsanız, şimdi tam zamanı!

Ancak, 10 Nisan’da Mars ve Satürn’ün, birleşimiyle romantik hayatınızda geçici bir duraksama yaşayabilirsiniz. Ortam ağır ve biraz da bunaltıcı olabilir, ancak bu geçici bir durum. Bir ilişkiyi sonlandırma veya sıkı sınırlar koyma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yine de acele karar vermeyin! Çünkü 11 Nisan’da Güneş ve Merkür’ün, her ikisi de Koç burcunda olacak ve daha önce hissettiğiniz duraksamadan kurtulacaksınız.

Yay

Yay Burcu için bu hafta oldukça etkileyici ve değişim dolu geçecek gibi görünüyor. 8 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması ile başlayan hafta, sizi yeni bir yolculuğa sürükleyecek. Güneş tutulması beşinci zevk, yaratıcılık, romantizm ve şans evinizi harekete geçirir. Kendinizi yeni, romantik bir ilişkinin içinde bulabilir ve bu ilişkinin nereye gittiğini görmek için heyecanlı olabilirsiniz.

Ancak, 10 Nisan’da Mars ve Satürn, Balık burcunda, gökyüzünde bir araya geldiklerinde, ciddi kişisel meselelerle uğraşmanız gerekecek. İki en zorlayıcı gezegenin bir araya gelmesi, enerjiyi hüzünlü hissettirebilir. Hayal kırıklığına uğrayabilir, bir aile üyesi ile sıkı sınırlar belirleyebilir ya da o kişiyle bir süre ilişkinizi kesebilirsiniz. Yine de çok hızlı karar vermeyin deriz. Çünkü 11 Nisan’da, Güneş ve Merkür Koç burcunda birleştiklerinde enerjiler düzeliyor.

Oğlak

Nisan’ın 8’inde Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, devam eden ailevi durumlar veya belki de taşınma gibi konuları gündeme getiriyor. Aile içindeki tartışmalar tekrar gün yüzüne çıkıyor. Ancak merak etmeyin, bu konular son kez gündeme gelecek ve sonunda kapanacak.

10 Nisan’da Mars ve Satürn, gökyüzünde bir araya geldiğinde iş hayatınızda yeni pozisyonlar, sorumluluklar ve projeler açılıyor. İşiniz biraz zor, terfi edilebilirsiniz ancak bu yeni işleri de beraberinde getirecek. 11 Nisan’da, Güneş ve Merkür’ün gökyüzünde birleşmesi, Merkür retrosu yolculuğunuzda netlik kazandıracak. Bu, kariyeriniz, yaşam durumunuz hakkında bir farkındalık getirebilir. Bu hafta, son iki yıldır sizi rahatsız eden maddi kaygı veya kıtlık duygusundan nihayet kurtulduğunuz hafta olacak.

Kova

8 Nisan’daki Koç burcundaki Güneş tutulması, zihinsel dünyanızda köklü bir değişimi başlatacak. Aileniz hakkında öğrendiğiniz bilgiler hayatınızı değiştirecekmiş gibi hissettirecek. Bu Güneş tutulması aynı zamanda kardeşleriniz veya diğer aile üyelerinizle ilişkilerinizde ve günlük rutininizde taze bir başlangıç yapmanıza işaret ediyor. Artık yakın ailenizle aranıza bazı sınırlar koyma zamanı geldi, yoksa kavgalar yeniden başlayacak.

Mars ve Satürn’ün 10 Nisan’da Balık burcunda buluşmasıyla, finansal durumunuz ve bütçeniz ön plana çıkıyor. Harcama alışkanlıklarınızda bazı gereksiz maliyetleri kesmeniz gerekebilir. Ayrıca, uzun vadeli bir iş sözleşmesini sonlandırabilir veya yeni bir göreve başlayabilirsiniz. Retro sürecinde geciken konuşmalar ve iş toplantılarını 11 Nisan gibi gerçekleştireceksiniz. İki yıl boyunca kendinizi kanıtlama baskısını hissettikten sonra, artık gerilim yavaş yavaş azalıyor.

İlginizi çekebilir:

Retroya Sayılı Günler Kaldı! Merkür Gerilemesinden En Çok Etkilenecek Burçlar

Balık

Haftalık burç yorumları yazımızı Balık burcu ile bitiriyoruz. 8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, iş ve geçim kaynaklarınıza dikkat çekiyor. Hayatınızın bu alanında başlangıçlar ve bitişler getiriyor. Belki iş yerinde yeni bir rol üstlenecek, terfi isteyecek veya zam alacaksınız. Eski bir iş arkadaşınızın yeni şirketinde açık bir pozisyon hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, şirketinizde bir iş projesini de üstlenebilirsiniz. Bu, bütçenizi yeniden düzenlemek, harcama alışkanlıklarınızı ayarlamak ve ilişkinizi beslemek için iyi bir zaman.

10 Nisan’da, burcunuzda bulunan Mars ve Satürn aynı noktada bir araya geldiğinde, yeni bir bağlılık ve sorumluluk döngüsüne başlıyorsunuz. 11 Nisan’da, Koç burcunda bulunan Güneş ve Merkür, bir araya geldiğinde, Merkür retrosu etkisi biraz azalacak. Belki işten ayrılabilir, geciken bir zam veya terfi hakkında bilgi edinirsiniz.

Tum Makaleyi Oku