Ünlülerin Kırmızı Halıda Giydiği Gizli Anlamlarla Dolu 8 Kıyafet Ve Aksesuar

2 haftalar önce 30

Kırmızı halı etkinliklerinde film endüstrisinin en ünlü yıldızları ağırlanıyor. Bu etkinlikler aynı zamanda göz alıcı moda gösterilerine de sahne oluyor. Bu etkinliklerde, ünlülerin tercih ettiği kıyafetler ve aksesuarlar sadece birer giyim seçimi olmaktan öte, birer sanat eseri haline geliyor. Ancak, bazıları diğerlerinden öne çıkıyor; sıra dışı detayları, cesur tasarımları ve göz alıcı aksesuarlarıyla dikkat çekiyorlar. Ünlülerin en seçkin kıyafetlerini sergilediği kırmızı halı etkinlikleri genellikle ihtişam ve stil ile eş anlamlı oluyor. İşte gizli detayları ile dikkat çeken kırmızı halı kıyafet ve aksesuarları 👇

1. Gillian Anderson Altın Küre Ödülleri’nde
Kırmızı halı kıyafet ve aksesuarları

81. Altın Küre ödül töreninde oyuncu Gillian Anderson, Gabriela Hearst imzalı bir elbise giyerek dikkat çekti. Birçok kişi elbisenin üzerindeki özel kabartmaları kadın anatomisine çok benzetti. Elbisenin benzersiz tasarımı Gillian Anderson’ın oynadığı Sex Education dizisindeki rolüyle uyum içindeydi.

2. Emmy Ödülleri’nde Laverne Cox

Kırmızı halı kıyafet ve aksesuarları

Netflix’in Orange Is the New Black filmindeki rolüyle ödüle aday olan Cox, törende rengarenk bir Edie Parker el çantası takıyordu. Cox, bu çantayla eşcinsellere karşı ayrımcılık yapılması hakkında farkındalığı artırmanın nazik bir yolunu bulmuştu.

3. Kerry Washington, Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri’nde

Kırmızı halı kıyafet ve aksesuarları

Kerry Washington, 23. Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri’nde bir mesaj gönderdi. Scandal dizisinin oyuncusu azınlık gruplarına desteğini göstermek için ödül töreninde çengelli iğne taktı. Çengelli iğne, siyahi insanlar, LGBTQ’lar, göçmenler, nefret ve şiddete maruz kalabilecek diğer azınlıkları savunduklarını göstermek için kullanıyor.

İlgisini çekebilir:

2024 Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu: Törenin Öne Çıkan Anları, Adaylar ve Kazananlar

4. Saoirse Ronan, Oscar ve BAFTA İngiliz Akademi Film Ödülleri’nde

Kırmızı halı kıyafet ve aksesuarları

Küçük Kadınlar filmiyle En İyi Kadın Oyuncu adayı Saoirse Ronan, Los Angeles’taki 92. Akademi Ödülleri’ne peplum tasarımlı çarpıcı bir Gucci elbisesiyle katıldı. Anlaşılan Ronan’ın elbisesi başka bir elbiseden geri dönüştürülmüştü!

5. Taylor Swift, 66. Grammy Ödülleri’nde

Taylor Swift, bu yılki Grammy Ödülleri’ne boynunda saatten bir kolye ile katıldı! Bu parça ünlü mücevher tasarımcısı Lorraine Schwartz’a ait. Saat gece yarısına ayarlanmıştı. Bunun iki anlamı olabilir. Birincisi, Reputation albümünün gece yarısı piyasaya sürülmesi. İkincisi ise Grammy’de Yılın Albümü ödülüne aday olan Midnights albümüne bir selam olabilir.

6. Emma Stone 89. Akademi Ödülleri’nde

Akademi Ödülü sahibi Emma Stone Givenchy imzalı göz alıcı altın rengi flaplı elbisesinin üstüne küçük bir Planned Parenthood rozeti takmıştı. Stone bu sayede insanların üreme sağlığı örgütüne destek göstermiş oldu.

İlgisini çekebilir:

Adaylıklar, Rekorlar, Tartışmalar: 2024 Oscar Ödülleri Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Gerçek

7. Rosamund Pike 81. Altın Küre Ödülleri’nde

Rosamund Pike, Dior’un 2019 sonbahar/kış koleksiyonundan süslü bir elbise giyerek etkinliğe katılmıştı. Pike, çiçekli dantel desenli, file balıkçı yaka uzun kollu gömleğin üzerine askısız siyah dantel bir elbise giymişti. Şapkası için ise dantel tasarımlı ve başının üstünde küçük bir fiyonk bulunan dramatik bir parça seçti. Ancak bu şapkanın sadece modayla ilgili olmadığını açıkladı. Oyuncu kırmızı halıda Noel sırasında bir kaza geçirdiğini söyledi.

8. Blake Lively Met Gala’da

Blake Lively’nin kırmızı halı elbisesinin ön kısmı Empire State Binası mimarisine benziyor. Zanna Roberts Rassi, elbisenin kuyruk kısmı New York City’deki Grand Central İstasyonu’nun tavanında görebileceğiniz 12 burç takımyıldızından ilham almış.

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku